Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Jag har två stycken hem
de ligger vägg i vägg med varandra
Det mindre delar jag med min fru
det större med 6 miljarder andra




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-11-28 10:13



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värld att läsa
två är en för mycke
men man kommer inte från
den lugna fridfullt hemma
men den andra hotar rämna
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk