Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergrått

Han stannade upp endast för en sekund
och betraktade vinterns första snö
när den sakta föll.
Han hade med henne velat dela denna stund
men hon försvann den där dagen
då isen inte höll.




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk