Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur svårt kan det vara..

 

nu hittade dom DET

tand nummer fem

vänster överkäke

rotbehandling

den långvariga lymfkörtelsvullnaden

i armhålan är borta

 

slut på infektion och tanketokerier ?




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 15:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör.. vad jobbigt.. hade du rotfyllt en tand som skapade detta eller blev det rotfyllning pga svullnaden?
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP