Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka tårarna lilla flicka

Kunde hon inte se?
Kunde denna lilla dumma flicka inte fatta?
Han ville inte ha henne...
Han tyckte inte ens om henne
Han ville bara ha någon
Någon att driva tiden med
Innan han drev vidare
Till nästa
Och nästa

Lilla flicka
Varför är du så dum?

Torka ögonen
Från dessa glittrande tårar
Du är inte den första
Och definitivt inte den sista
Han kommer att ha
Han kommer att såra
Du är bara den naiva lilla flickan
Med alltför stora illusioner
Alltför många drömmar
Lilla flicka
Vakna upp och möt verkligheten
Välkommen




Fri vers (Fri form) av Shirah
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shirah
Shirah