Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

Nu dyker de upp igen
Dessa känslor
Dessa tankar
Jag kan inte stoppa dem
De smyger sig på
Och plötsligt finns de bara där
Upptar hela min existens
Alla mina tankar
Men nu har jag lärt mig att tygla dem
Nu skrattar jag inombords
Skrattar sådär hysteriskt och
För högt
För mycket
Om du hade sett mej skratta
Hade du blivit rädd
Och sprungit iväg
Men det är okej nu
Tankarna skingras snart
Stormen bedarrar
Jag överlever
Lite svårt
Lite tungt
Att andas bara
Men
I'll survive




Fri vers (Fri form) av Shirah
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-02 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shirah
Shirah