Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret inombords



Ett hav av känslor stormar upp inombords och gör att jag inte tänker klart
Jag får ingen ordning på tankarna
Jag blir bara ett stort känslo-stört monster som säger saker jag inte ens menar
Jag fattar inte denna logik
Vart kommer de ifrån?
Känslorna dyker plötsligt upp o förstör så mycket
Sen har man så mycket förbannad stolthet att man inte ens förmår sig att gå o säga
Förlåt, jag menar inte det,
det är bara monstret i mej som har talat…




Fri vers av Shirah
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shirah
Shirah