Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans leksak

Stulit tid ifrån hennes liv
Stulit känslor ifrån hennes hjärtat
Han är en tjuv
Han är en lögnare

I deras egna lilla bisarra värld
Var hon hans lek
Var hon hans sak
Detta gjorde henne till hans egen lilla
Leksak
Som han fortfarande kan leka med
Trots att hon inte vill




Fri vers (Fri form) av Shirah
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-17 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shirah
Shirah