Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Min älskade.
Så nära var det,
att jag förlorade dej.
Du är mitt allt.
Du är mitt liv.
Jag älskar dej så himla mycket.
Jag har hela mitt liv att tacka dej för.
Utan dej hade
jag inte varit
jag
Du lärde mej att skilja mellan
rätt.
och mellan
fel.
Du lärde mej att gå genom den svåra vägen
med högburet huvud.
Du lärde mej att ingen väg är för svår
och att jag ska sikta mot stjärnorna.
Vid dej vid min sida, är jag väldigt nära de stjärnorna.
Tack, min älskade far för att du finns
- just här & nu och
för alltid vid min sida




Fri vers (Fri form) av Shirah
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 23:15



Bookmark and Share


  Shirah
=0) tack
2013-12-02

    AA VIP
Fin.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Shirah
Shirah