Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar

 

Ordens essens,

är inte tillräcklig,

då höstens stormar

leder bort i tid.

 

 

Stoftets livstro,

enträget tjuter,

gnisslar,

åbäkar sig,

runt karm och stål,

där utanför,

just nu.

 

Precis utanför,

hörs viskningar,

vindarna som ser och hör,

bejakar hemligheter.

 

 

Från fönster, till fönster,

i en ständig

ström av ord ~

ord, ord, små ord, ord,

uppmaningar

till oss att inte

tappa tron på oss själva,

i denna Ångestens tid.

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 434 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-02 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vacker dikt som sprider livstro, livslust och livsglädje. Orden fyller mig med inre styrka, hopp och energi.
Bokmärks.
2013-12-14

  anits VIP
Så sant och tänkvärt skrivet.
2013-12-06

  Bibbi VIP
Så sant.
2013-12-03

  ULJO
Kanonbra
2013-12-02

  Niclas Petersson VIP
En text lika naken och vacker som bilden.
En stillsam betraktelse över varandet när livet tycks ha tagit paus. Skönhet i det mörka.
Gillar. Mycket.
2013-12-02

  Tess74
Fy fan vad bra och naket! Älskar bilden
2013-12-02

  Georg Möller
Likt vitmossan i adventsljusstaken - fantastiskt vacker, självklar och något vi inte kan vara utan...
2013-12-02

  Lars Hedlin
Så jäkla bra.....Gillas mycket!
2013-12-02

  peter markurth
ångest är livets lott
2013-12-02

    ej medlem längre
Verkligen en ångestens tid.
2013-12-02

    ej medlem längre
Snyggt.
2013-12-02

  Maria Sundelin VIP
Ja mörkret är ångestens tid
2013-12-02

  SatansSon VIP
Bra text om hur lite ord räcker för en knäppis till psykolog t.ex Det går inte formulera verkligheten ibland.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia