Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag lånade ut min kropp
Under mitt hjärta
Tätt intill min själ
Fanns du

Du min lilla ängel
Vilade länge i min famn
Aldrig ska jag glömma
Känslan av dej där

Långt inne ska jag gömma
Ditt hjärta
Intill min själ




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-12-02 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus