Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista sommarlovsdagen

Varma vindar
Solsken
Över stranden

Sommar
När den är
Som bäst

Och hösten
Knackar på
 



Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus