Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspoesi

Ibland
Händer det grejer
Man inte rår på
Saker går sönder
Förloras
Försvinner, ut i det grå

När allting känns förlorat
Förbrukat
Och Lost

Får man börja om igen
På något nytt
Ett annat sätt
En andra gång

Varför sakna
Det som var en gång
När solen börjar skina
Efter regnet
Varje gång
Och fågeln sjunger
Sin sång
På sitt sätt
Dagen lång

Välj vad du önskar
Och sakna vad du vill
Men tänk efter noga
För vad tjänar det till

Att sakna det som förlorats
När framtiden ligger still
Och bara väntar
På vad du gör den till?




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 307 gånger
Publicerad 2013-12-10 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus