Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgligt


Det är ledsamt idag
Jag borde vara glad

Skratta och le

Men jag orkar inte.

 

Grått ute

Grått och vått och trist

Och jag är ledsen idag

Igen

 

Det går aldrig över

Sorgen finns fortfarande kvar

Efter alla dessa år har jag inte sörjt färdigt

Inte blivit klar

 

Kommer jag någonsin att bli klar?




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 21:50



Bookmark and Share


    samole
så länge man inte skulle överleva med att bli klar, lever man vidare/
kram



2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus