Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar just idag

Kom på

Just idag

Att barnbarn

Får jag vänta länge på

Att ljudet av små fötter

Måste jag producera själv

 

Kom på

Just idag

Att mina barn

Aldrig var mina

Bara till låns

För en kort sekund

 

Kom på

Just idag

Att älska barn

Ger mej stor smärta

Kräver mycket tålamod

Och en lång väntan

 

Kom på

Just idag

Att alla barn

En vacker dag

För arvet vidare

På gott och ont

 

Kom på

Just idag

Att mina barn

En vacker dag

Ser skillnaden

På kärlek och hat

 

Inser

Just idag

Att mina barn

En vacker dag

Genom mina barnbarn

Får livet och barndomen åter

 

Låt den dagen komma snart.




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-04 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus