Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Att lyssna på musik

Medan livet traskar på

Vidare vidare

Runt omkring


Gör att allt

Saktar ner

Stannar upp

Och sätter fart

Igen


När musiken tystnat

Och livet runt

Hörs igen

Igenom bruset


Som stänger ute

Livet




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 340 gånger
Publicerad 2013-12-04 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus