Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar av mitt hjärta

Bit för bit
trasas jag sönder
mitt hjärta slits
mellan dåtid och nutid

Vad är det värt?
Ett hjärta
en dum muskel
som pumpar
pumpar
giftet som sprids
runt om i min kropp
sorg och förtvivlan
bitarna lossar

Mitt hjärta
dödar bitar av mej
alla bitar
som en gång
var delar av dej




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus