Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa upp

Efter alla dessa år
All tid som flytt sin kos
Blir liten äntligen stor
Och själv får välja väg

Tänk efter
Känn dig för
Världen där ute är stor
Alla möjligheter finns

Välj med omsorg
Vilka stigar du går
Våga tro på dig själv
Och traska på

Livet ligger öppet
Framför
Det som finns bakom
Försvinner
Bakom nästa krök

Väljer du fel någon gång
Trampa upp en ny stig
Som bättre passar
Just dina skor

Jag kommer att finnas kvar här
Och följa din vindlande väg
Med stolthet i hjärtat
Varthän det bär iväg

Faller du så lyfter jag upp dig
Varje gång
När du väl har lärt dig
Ditt livs sång

Sjunger jag med dig
Och tänker
Att du var min
Till låns en gång




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-12-02 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus