Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärld

Det vackraste som finns
är att se dej
sovandes på en kudde
i din egen säng
i ditt eget rum
hemma hos mej.

Bara armar och bara ben
sticker fram under täcket
En fluga som kryper fram
lockar till ryckningar
i ansiktet
En lock av ditt hår
virvlar ner över näsan

Fnysningar
Gör att jag vet att du finns där
Just här
just nu
Finns du här hos mej
Saknar dej
saknar dej
saknar dej
Oerhört mycket
Du finns inom mej
Hela tiden

Drömmar
Ljuva drömmar
Det rycker i dina lemmar
Ett snabbt leende över ditt ansikte
En glimt av tungan
Drömmar
Jag drömmer att du finns här

Att du sover i din säng
att du finns i ditt rum
Att du är kvar här hos mej
Alltid
alltid
För alltid här hos mej

Mitt hjärta blöder
Kommer aldrig att sluta blöda
kommer aldrig att sluta
Saknar dej mitt lilla troll
Saknar dej

Älskar dej så det gör ont inom mej




Fri vers (Prosapoesi) av Milus
Läst 424 gånger
Publicerad 2013-12-02 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milus
Milus