Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04.35. siktar kränkt ensamrätt nordväst.

viker tidningen oläst
direkt från budbärarens hand
04.35
har inte något nytt med sig
så många strider att ta
först måste pipor rensas
harkla ur sig något
dessa dagar

kunde tysta ungdomen med bara unkna kudden




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari