Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverkärlek



Du behöver en person
till sängen
vid spisen i köket
att rasta hunden
dela utgifterna med
finnas på tvättscheman
bära på matkassor
lyssna på skvaller om jobbet.

Jag undrar vad det händer
om en av de faktorerna
råkar inte fyllas,
hur ofta relationbevning
skakar ditt hem?

När inget lämnas till kärleken
som gömmer sig under mattan
liksom silverfisken.

2013-12-01




Fri vers av Nala VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP