Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lukten om människan

Det luktar pengar om människorna
jag grävde upp min farfars grav
den doftade parfymen min farmor hade i hjärtat.

29-02-2024 Solna




Fri vers av Nala VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP