Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mående

Jag är naken och kall som ett vinters träd
Men om ett tag
möter ni mig i mitt hjärta är varmt klädd.

det går över
det går över
det går över
glöm inte blommor
under snön!

04-03-2024




Fri vers av Nala VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-04 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP