Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bi och hjärta

Du tog allt nektar och försvann
lämnade mig bittert
silade sötman
förgäves vädjan
ögonen i väntan.




Fri vers av Nala VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-20 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP