Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen täckte sin rumpa igen


Plötsligt sken solen som var bortglömd
Jag blev hastigt glad.
Det slog mig att ha en varm kuppkaffe med vinerbröd
Jag vände mig att ta vägen till en kafeteria
Men Innan jag kom fram
min glädje hastig försvann.
Ty solen täckte igen sin rumpa med ett mörkt moln.

Solen som en muslimsk kvinna
när hon kissar i vildmarken
och hör kåta mens ljudsteg
hasade lämna platsen.

06-03-2024




Fri vers av Nala VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-08 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP