Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"va meeeen... nu får det nog vara nog med dravel! Gå och bli sjuk eller nåt!" - om ändå människors åsikter hade lutat sig på en önskning, en vilja, så hade jag trott på dem...också :)


hej har du rum för mig

 

 

alla utbrytare riskerar bli utfrysta så tur man är norrlänning
alla är inte alltid alla så tur man är sig själv

alla är inte heller 

 

så knepigt så det är
närapå ett o-vara

 

för den som tycker

 

osäkerheten lockar alltid fram ofinheten
sån tur det finns negationer

att leva i en negation helt frivilligt
närapå man ser allt

 

ljus

men når man det

 

så hellre jag hoppar hit och dansar dit och leker med min skugga
vill min skugga leka annat hoppar jag likförbannat
iväg

tänk sån tur man har en Väg sa kartritaren
fortsatte klaga på rymden

rymde till rymden och tappade bort sin skugga

 

inget rum är mer rymligt än det vägglösa
men vill viljan ha det så 
ensam gå

 

att utan skugga nå

 

[mitt i flytt och mång-väggad; Buffalo; överflöd/tacksamhet]




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-12-02 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri