Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skillnaden mellan en brtraktare och en medlevare? Än kombinationen då. Varför sätta en villkorsfråga på olika synsätt.... urk för principnördar/principbehövande med rätt att skutta


Gormen; navelskådning utan sträng, går det

 

 

Kvinnofälla

 

att med ett listigt krokben göra slag i saken
typ liksom eventuellt ganska generellt

 

slå en tvärslåsbalk i ögat
på romantiken

känner sig alltid sviken
skyller på publiken ljuset och normen

 

formen det viktiga

 

 

Mansfälla

resa sig igen
tacka för glansig uppvisning som på fåglar satt öga i varje toppstjärtsfjäder

stirrande än hit än dit vidöppet

 

för många blir för synligt och för hotande
och föga troligt

glo ett djur i ögat för länge och du blir ensam

 

eller död

men normen det viktiga

 

*

 

Barnfälla

lita till de bådas kunskaper och vägra
växa upp

 

gå hukad under allas makt

 

vem lärde mig trygghet
inom

 

men ormen det viktiga

 

*

 

sån tur naturen nöter i egen takt
så givakt på förändringar

 

applådera de ändningar som görs

 då har ni skapat ett liv

 

som törs

leva

 

i stomen den riktiga

 

*

 

behövs strängen för att kunna se
en del menar det - andra inte

 

för räcker att höra strängar tala

jajjemen navla mig det och jag berättar

nästa saga

 

om Gormen den skickliga

 

*

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 04:12



Bookmark and Share


  queenia
Ler stort! Snacka om att du leker med ord, och stäver, till en fantastisk sannsaga, som för vidare leenden.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri