Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli kritik-minimerad/förstorad... Värden, värden...speglade värden. (Konst; Alkemins motsatser?) Eller vem konst-ar sig på Out-spiration....


Konst; kulturstruktur (Spirit In there)

 


kultur

uttrycka sig fritt
lysa belysa båd vämre och kyla
förfrysa och elda på spett

intrycken säger sen sitt
då uttrycket redan har gett

och väntar på intryckets svar

struktur

bara bakvända gjutningar kvar
förstår vi sen vändningen återigen

ser vi nog klart vem vi var

och önskar att kritiker sparar på

 

vem

är denna som vänder på ramar
en galning är lös 

som passar för gamarna där

 

*

tur det finns Spiritus djupt inne
In there

*

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som så ofta ytterst spännande text. Kängorna åt höger o vänster like an awakening.. Det uppskattar jag. Ja,,, the spirit in your poetry is truely uniqe.. O den får mig att reflektera flera varv.. Tycker om..
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri