Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro inte på poetens kärleksförklaring





visst kan du låta dom

locka fram rosor
ur ditt sargade underliv
tills knoppen ber om nåd
knåda bort
dina variga bölder
från brösten
kyssa dina snustorra
söndertuggade läppar
tills blodet blandas osynligt

och du ser hel ut igen

men vore jag du
toge jag hellre den
som håller käften
och stannar kvar

står ut med eländet

låter dig gråta
och gapa
som det barn du är

själv få definiera
hur satans lycklig
du har tänkt och bli
i den här härliga världen

låt dom snacka
men nu vet du
hur en annan ser på saken




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-03 21:25



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
söndertuggade läppar

_______________+++++
2013-12-04

  Minkki VIP
du pärlar...
2013-12-04

    ej medlem längre
Underbar...får mig att landa!
2013-12-03

    ej medlem längre
Skratt,,, du är så jävla skön! Bra motvikt här onekligen o balans sägs vara bra att ha.. Mycket bra skrivet, tack.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP