Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som snubblar

jag är ensamheten efter fiaskot
några papper fylls i
jag är den döde utan gravsten
inte kremerad men fullkomligt bränd
det vi berusade oss med rann ut i sanden
det är otäckt att stå till svars
jag ler med slutna ögon
och hoppas att du landar snart
skammen kysser mitt bröst
innan jag vaknar varje dag
den skyldige söker tröst
älskling det skulle ha varit jag





Prosa av Carl R. Westerling
Läst 395 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-12-04 10:05



Bookmark and Share


  elin1
Få och vackra rader! Du är duktig.
2014-01-02

  Tess74
Shit...den tog..
2013-12-16

  Ljusletaren
Alla har nog känt hur skammen har rivit mer eller mindre på våra bröst någon gång. Bra ordat! /kram
2013-12-11

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet.
2013-12-06

  Doptera
fantastiskt calle! blir bara starkare och starkare och du levererar på varje rad!
2013-12-05

  Sonja Sidorow Lapington
så berörande........kram Sonja
2013-12-05

  Ordregnspoeten
Fantastiskt bra beskrivet om hur det kan vara i de värsta stunderna i livet när allt ska tas upp för att så fullkomligt rasera det som en gång som du beskriver det berusade. Det där med skam verkar vara något som är extra starkt förankrat i det samhället vi lever. I nästan allt vi gör riskerar vi att få skämmas fast det var något helt annat vi avsåg egentligen.
2013-12-04

  LenaJohansson VIP
bra!
2013-12-04

  Lars Hedlin
Så jäkla stark! bra skrivit!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling