Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att



över fälten sträcker sig mörkret
de levande talar

jag vill se in i spegeln
ett ansikte som är mitt

saker jag minns


våta vägbanor
frågor om
jag glider i en tidssfär

jag vill samla tiderna omkring
jag är ett smyckat träd
som inte vet någonting

andas och förgås
i takten

av ett regn


avslöjanden väcker ingen
de tas emot som fragment

delar av mig ni inte gillar
autonoma måhända

jag är en maskin


i min väv frodas
medvetna tankar

jag uppfinner på nytt tiden
mina vänner kommer samman

de buskiga snåren här bakom
inget annat än små flarn

obetydliga i världen


alla vet redan
men skyms av hinnor

tecken

ej förbi


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-04 10:12



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tankar fyllda av frihet
2013-12-06

    ej medlem längre
Sköna fria tankar.
2013-12-05

  TrollTörnTrappan VIP
Tämligen vackert och tänkvärt...!
2013-12-04

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Tack så mycket.
Braa.
Fick man en gnista
här kanske. Det är alltså på vintern man orienterar sig efter skuggor och hågkomster och bygger på mörka strukturer. Fasen vad ny man är.
(Learning all the time sade ju Benny Hill redan.)
2013-12-04

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra förmedlat!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP