Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreams




Jag slåss med tankarna om dig
Om vad vi gjorde
Hur du rörde mig
När du gjorde det

Våra kyssar
Skratt i mörkret

Jag slåss med tankarna om framtiden
Om vad vi kan göra
Hur vi ska hitta det där igen
När vi mår bra

Våra kyssar
Ska vara magiska
Och vi ska hitta det där
Som vi glömde

Det som vi försakade
För att vi inte visste bättre




Fri vers av Tess74
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-04 11:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra skrivet! Lite vemodig.
2013-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt vemod! Kanske hoppfullt om annan tid?
2013-12-04

  Hon kallar sig poet VIP
Märker en sorglig iver i denna.
2013-12-04

  Lars Hedlin
Så jäkla bra..Gillas mycket!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74