Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåårsregeln

Höll just på att avsluta lektionen
när det knackade på dörren
och hon stod där
med ena handen för munnen
och i den andra
blod och tänder
hennes ögon
hon sändes tillbaka
han importerade en ny
efter två år knackade det på dörren...




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2014-12-19 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP