Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december månad

förmiddag i december månad

som kommer med

ljus

hopp 

värme

glädje

i mörka vintertid

människor vaknar

blir mer givmilda

ger mer utav sig själva

till andra

minns

den bästa gåvan

du kan ge i december

äro din tid

din medmänsklighet

till de som svagare är

till de som behöver extra

hopp

värme

kärlek

glädje

då ger du det

finaste du kan ge

tid

att se

att umgås

visa att du finns

med en utsträckt hand




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-04 19:59



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2013-12-06

  Heikki Hellman
En fin text full av gnistor av hopp!
2013-12-06

  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2013-12-05

  Maria Sundelin VIP
Helt sant.
Kramar
2013-12-04

    ej medlem längre
Medmänsklighet. Fint.
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77