Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snor gärna rubriker från låtar. Denna gång av Depeche Mode


Stripped





Kan du klä av dig naken
Framför mig
Kan du visa vem du är
För mig
Kan vi älska
Tillsammans
Tills solen går ner
Och sedan upp igen

Kom med mig
I drömmen
Där jag är
Med dig

Nyp mina bröstvårtor styva
Bit min hals röd
Se på mig när jag njuter
Ända in i min själ

Kan du få mig att komma
Vill du se hur jag snavar
Över ditt hjärta
Bara lite grann





Fri vers av Tess74
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-05 12:08



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Stark och sensuell text.
2013-12-06

  Lars Hedlin
Rått nära och intensivt!
2013-12-06

    ej medlem längre
Mm, kan jag göra om du vill?;))
2013-12-05

    ej medlem längre
Oh, så vacker och sensuell!!!!
2013-12-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra sensuella toner i nakenhet.
2013-12-05

    ej medlem längre
Vackert!!
2013-12-05

  Hon kallar sig poet VIP
Ja det var en naken...text...
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74