Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knytten

Lyssna noga
så kanske du hör
hur det tisslas och tasslar
och viskas i ett kör
Försök inte titta
du kommer aldrig att se
De gömmer sig noga
kommer inte fram fast du ber
Men knytten de finns där
och gnolar en sång
om svunna tider
och hur det var en gång
De samlas på bläcket
till din fönsterkarm
och de små kryper in
under de vuxnas arm
Där sitter de och myser
framför en liten härd
ser på stjärnorna på himlen
och berättar om deras värld




Fri vers (Fri form) av Tovan_
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_