Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på ensamma ben!



Ett barn utan en trygg famn
En liten flicka på ensamma ben

Blåser med utav vindens svep
Vilsen i en värld full utav ovisshet

Blundar hårt för att slippa se
träden som faller, regnet som piskar

Men flickan dras med i stormen
Frusen och våt, ståendes i ovädret

Försöker hålla sig vid liv
Men vintern är här, kylan är kommen

Alla är uppe i sitt, snart kommer julen
Men flickan står kvar, i hopp om att få överleva












Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-06 11:33



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Rysningar går genom min kropp när jag läser...vackert!
2013-12-20

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2013-12-07

  Peter Stjerngrim VIP
HC Andersens Flickan med svavelstickorna i vår samtid ...
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit