Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All that was hidden in the snow, digital konst 2013, Lena Johansson


Röd snö



som snöflingor
runt min hals

jag dansar i skenet
av tomrummet

de sista stjärnorna
sveper förbi

vad underbart
allt nytt är!



hotbilden är vag
jag är svag

men finner källor
ständigt

ett steg
för mänskligheten

min måne
dundrar i snön

jag är röd
en sten

mjuk
rubin



får lätta
flyga

fälten svarar
med lätthet

sjunger
corpsebridemelodin

den som för mitt sinne
till en värld

attraktiv
även för det

vi saknar
minns


värmda
avtraumatiserade

nyvävda
sticklingar

tovade
ulltofsar

röda
med ögon

av glas











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-07 08:38



Bookmark and Share


  Gerda
riktigt vackert, det är inte bara röda färger som dansar i huvudet när jag läser det här.
2013-12-20

  Linda CH VIP
Skön konst... som en abstrakt färgrik målning!
2013-12-12

  Ljusletaren
Du bara ordar med sådan värme och lätthet att det är lätt att följa med ;.)
Skickligt gjort/kram
2013-12-11

  glasblåsarblå
Du har verkligen ett underbart uttryck! "Min måne dundrar i snön,
jag är röd, en sten, mjuk rubin" Man blir inspirerad!
2013-12-11

  Lena Själsöga Keijser
underbart målar du

i färg i ord

i toner
2013-12-10

    ej medlem längre
Stor poesi Lena!
2013-12-07

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2013-12-07

    ADI Nehlin
underbar text
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP