Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våghalsigt

 

jag blev dottir

 

 han blev son

 

 

 

 han har åkt

 

här är  jag

 

 

 

plockar han vindruvor ?

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2013-12-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP