Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låter dikten tala för sig själv, läs gärna även den första...


Jag såg min son idag...(2)

Jag såg min son idag

...

Jag vände mig om

och så

gick jag därifrån

...

Det stack i mitt hjärta

och

jag fällde en tår



aldrigmeraflerabarn



(De gör fortfarande ont, fast jag är en isklump!)




Fri vers av BlåhäXa
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-03-14 11:03



Bookmark and Share


  mb74
jag lider med dig ,det vet du:(
bra skrivet iaf:)
2006-03-14

  Lindansaren
*ler varmt* nu är det bara ett ställe kvar att rätta.
2006-03-14

  Lindansaren
Jag har kanske fel men är det de eller det som stack och gör ont?
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa