Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat talar och själen längtar

Så långt ifrån ditt hjärta
Men ändå så nära din själ
Tiden pulserar obehindrat
Längtar dig tillbaka

Kom snälla
Lås upp mig
Tala till mig sakta
Ge mig ditt lugn
Din beröring
Behöver känna ditt ljus
I fysisk form
Mer än nattens drömmar
Mer än dagars tankar
Blev det för alltid
Längtar ditt sätt
Verkligheten så lätt

Så långt från ditt hjärta
Men alltid närmre än jag tror
Anar du min längtan
Där i våra själar bebor

för någon som dig
för någon i mitt hjärta


Skulle jag
krama dig
Hålla din hand
i min
Torka alla tårar
Tårar som ibland
gör att vi glider

i sär

Ibland förloras
själen
Jag har förlorats ofta
på sista tiden
Så kom håll min hand
Det var inte meningen
att såra
eller för den delen
försvåra
Allt det där
som hela tiden
blir så fel
Så allt kan bli
när man helt enkelt
inte är hel


Är du den jag alltid sökt
som jag inte ens känt till
visste ingenting då
trodde bara
men nu ser jag din själ
dagligen
och jag gillar det jag ser
alldeles för mycket
för att ge upp.........

En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers av Yeppis
Läst 530 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-12-08 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket mycket fint.
2014-01-27

  AstridElisabet
så otroligt vacker!
2014-01-18

    ej medlem längre
Mycket vacker text!
2013-12-11

    ej medlem längre
Härlig öppen text!
Z*
2013-12-11

  Eliza-69
vackert..
2013-12-11

    Nala VIP
"Kom snälla
Lås upp mig"

Värm rop inifrån ett låst hjärta.
2013-12-09

  Solitaire VIP
En så ärlig och vacker
Längtansdikt.
Ljus och värme till dig!
2013-12-08

  Angel of love
Väldigt vackert och ömt
2013-12-08

  bumerang
Så vackert du formulerar den längtan som jag lätt kan identifiera mig i.
2013-12-08

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin och berörande!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis