Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vara jag


Bättre att ha mod att bli

den jag vill vara,

än att vara den jag är.





Övriga genrer (Aforism) av Katinka VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-08 10:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kloka ord att ta till sig!
2013-12-12

  Lena Själsöga Keijser
...djupkälla talar
och kanske ...leder din vilja dig till
just den du är.. i ditt vackra hjärta
2013-12-10

  ULJO
Insiktsfullt skriftat
2013-12-08

  Palett
Stark insikt i denna text !
2013-12-08

    ej medlem längre
Sant, och starkt, om självlögnens gift.
2013-12-08

  Ingrid Trolle
En djup insikt!
Applåd
Ingrid Trolle
2013-12-08

  Ninananonia VIP
Mm att vara medveten om den man är och vill vara .. Bra
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP