Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värde-ras



Det är tur att livet inte har något större värde.
Man hade förmodligen blivit rånad
varje gång man skulle transportera sig.








Övriga genrer av Burläsk
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 12:03



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
För att inte tala om fraktal-kostnaderna!
2006-03-14

  Lindansaren
Oj, vad knäppt och roligt och......knäppt! :-)
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt