Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasputin

Rasputin fyllde strumpan med sin fot
Använde den sedan för att trampa på en sork

- "Det var det livet, det" tyckte han

Vad tycker du?




























Fri vers av Burläsk
Läst 2119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-01-16 20:05



Bookmark and Share


  fågel grå
En del av det
i alla fall..
2008-12-08

  josefina
jag säger det igen - rock on, Rasputin!
2007-03-25

  edvin medvind
Haha! Ingen är så mycket man som Rasputin!
2006-04-28

  madinsane
ljuuuuvlig!!!! :D
2006-02-07

    Andersx
jäkla strumpa och vara taskig.... he he.
2006-01-31

  johan sandén
Fyllde strumpan med in fot... hmm fyndligt.
2006-01-24

  Propella
*skrattar* Jag är förtjust, det är vad jag tycker! Kanske är denna inte meningen att vara rolig, men jag tycker att den är vansinningt underhållande.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt