Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feting




Vad som är rätt för en själv kan vara fel för någon annan.
...och vice versa.

Det som är rätt är oftast antingen nerskrivet någonstans eller lever som en övertygelse i någons huvud.
Nackdelen med att ha rätt är att man begränsar sig till det enda som man tycker eller vet är det rätta.
Motsatsen är att ha fel.
Har man det så kan man ha det på många olika sätt och i varierande grad vilket kan vara bra mycket mer stimulerande; det skapar möjligheten att flyta ut och fantisera, koka ihop och anstränga sig för att ha fel.
Oftast krävs dock ingen ansträngning... det kommer av sig själv och lever sitt eget liv.

Men har man rätt, så får man hålla sig till det. Hur roligt är det?

Men vad vet jag,
jag har förmodligen fel, och kommer förhoppningsvis att fortsätta ha det.












Övriga genrer av Burläsk
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt