Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miljöaktivist




 

genom att endast tillgodose mig energi
och inte förbränna den i onödan
har jag blivit mån om miljön

och 20 kilo tyngre


























Övriga genrer av Burläsk
Läst 589 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt