Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasputin



Rasputin fyllde strumpan med sin fot
Använde den sedan för att trampa på en sork

- "Det var det livet, det", tyckte han.

Vad tycker du?























Fri vers av Burläsk
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt