Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obama




 

Som vanligt
får en svart snubbe städa upp skiten
när de vita festat färdigt...




























Övriga genrer av Burläsk
Läst 590 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 08:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir ingen städning. Han kommer att smutsa ned lika mycket som sina ordensbröder/föregångare.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt