Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänning ;)








 

- Hejsan flickor!
Nu har vi vår i luften!

Var har ni era?

 



















 




Övriga genrer av Burläsk
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt