Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kallt , isande vind!


Kylan biter i skinnet!

Denna kalla kyla som kommit till oss
Gör att vi vill mysa inne med någon du har kär!

Tillsammans vi lagar en festmåltid och 'bara är' !

Njuter utav varenda ögonblick som får oss att
Känna en ljuvlig hetta som kallas kärlek!

Tack SMHI för denna väderlek!

Nu mår jag som en prinsessa som kommit ur mitt ' tomma skal' ,
Alla tentakler vill dansa o njuta ! Nu är jag på bal!

Kryper närmare dig och känner en sån harmoni !
Är redan varm inuti!
Njuter av detta ögonblick och blundar av lycka!




Fri vers av soligajag_1 VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-08 11:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Goaste känslan varmt förmedlad och tack för det :-)
/kram
2014-01-22

  Lindha W Gustavsson
En varm go känsla i din dikt!
2013-12-17

  Ljusletaren
Absolut sant fina vän/kram
2013-12-11

  Lars Hedlin
Varm kram! ;)
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Nja, jag är inte tacksam för vintern men detta med inomhusmyset skriver jag under på.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP