Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Arton dagar kvar tills jag har dig här igen
och jag saknar så mycket att det blir
svårt att andas tryck över bröstet tungt tungt tungt

jag går genom vatten
till jobbet, tuben, affären, banken

det är sådant som jag gör nu för tiden
går till banken på jobbrasten

är det så det är att vara vuxen
är jag en vuxen människa nu
med ansvar och skyldigheter och saknad i bröstet

något som håller mig tillbaka




Fri vers av Gerda
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-08 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt text.
2013-12-12

    skamfilad
Fint! Tyckte speciellt om
"jag går genom vatten
till, jobbet, tuben, affären, banken

det är sådant som jag gör nu för tiden
går till banken på jobbrasten"
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda